Tryk på tanker  – tanker på tryk

En bog er en drøm, hældt på form

Syvstjernen

Syvstjernen er en velskrevet og rammende bog om livstråde, der griber ind i hinanden, om sygdom, død, fødsel, had og ikke mindst kærlighed.

Ib og Icy er selvoptagede og ikke lette at holde af. Solvej er varm og impulsiv. Esben er måske en skørtejæger. Sofia er måske forbryder. Syvstjernen skulle have været et tiltrækkende oldekolle, men finanskrisen kradsede, og husene kunne ikke sælges. Personerne bliver mere eller mindre tvunget til at flytte ind i det flotte fællesskab. Det ydre er perfekt, men beboerne har det ikke godt. Fortiden spøger, og gamle hemmeligheder dukker op.

Romanen har til dels personsammenfald med forfatterens første udgivelse, Elsker til vanvid, men bøgerne kan uden problemer læses uafhængige af hinanden.


Forfatter:
Anne Hjælmsø
Titel: Syvstjernen
Genre: Roman
Sprog: Dansk
Tryk
ISBN-13: 978-87-996898-9-7
E-bog
ISBN-13: 978-87-996898-8-0
Forlag: Forlaget Genspejling
Udgivet: 1. august 2014

Anne Hjælmsø er cand. mag. i nordisk litteratur og retorik fra Københavns Universitet, har en tidlig uddannelse som bioanalytiker, og har arbejdet med forskning, rådgivning og projektledelse. Hun er desuden yachtskipper med LRC-certifikat og har sejlet på langfart i mange år.

Anne debuterede skønlitterært i 2007 med romanen ”Elsker til vanvid” på GPO-forlaget, og er nu selvstændig forfatter. Hun har publiceret noveller i antologier, magasiner og blade og vundet novellekonkurrence.

Anne Hjælmsø holder jævnligt foredrag og underviser i metodeskrivning, er en ivrig debattør og kronikør, har deltaget i den årligt tilbagevendende begivenhed ”Gammelfestivalen” på Vesterbro og stået for interviews, oplæsninger, fortællinger og erindringsværksteder.

Hun har desuden deltaget i forskellige litterære arrangementer og oplæsninger via Dansk Forfatterforening bl.a. i Kulturnatten og har siden 2008 siddet i styrelsen for de skønlitterære forfattere i Dansk Forfatterforening.

Anne Hjælmsø